När det kommer till att äta



Kinesisk mat när den är som bäst. I hemmet. No fuss-matlagning baserad på färska råvaror och okomplicerad kryddning.

Vi hade två rätter till. En fisk- och en grönsaksrätt.


Kommentarer
Postat av: wei

Är det en trend i Shanghai, no fuss mat? Det låter precis som vi vill, frächt och friskt. Jag har börjat tänka på det mer när jag lagar mat nu. Det finns maträtt som är mycket tillagad med olika kryddor och ofta långkok. Det måste skada näringsämne och man kan ju tillsist inte känna av nån smak alls. Så no fuss mat, I like it. Längtar nu att komma till Shanghai. Mormor och farmor kommer med också.

2010-10-12 @ 19:25:33
Postat av: wei

Är det en trend i Shanghai, no fuss mat? Det låter precis som vi vill, frächt och friskt. Jag har börjat tänka på det mer när jag lagar mat nu. Det finns maträtt som är mycket tillagad med olika kryddor och ofta långkok. Det måste skada näringsämne och man kan ju tillsist inte känna av nån smak alls. Så no fuss mat, I like it. Längtar nu att komma till Shanghai. Mormor och farmor kommer med också.

2010-10-12 @ 19:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0